Les reformes

Per fi s'han acabat les reformes, despres de dos messos i mig de feina intensa, ja hem tornat a obrir la nostra casa rural. Quina feinada! Duran tot l'any hem anat recopilant tota la informació que ens han anat donant els nostres clients, amb el seu contingut hem millorat les nostres instal.lacions. L'any passat va ser un estiu molt calorós i semblava que dins dels apartaments turístics feia un pèl de calor. Aixi doncs vam decidir reformar tota la taulada de la casa per tal de tenir un millor aillament, també s'han instal.lat ventiladors de sostre a totes les estances de les cases.

Però aixo, no és tot, a l'apartament l'Olivera també i teníem coses a fer, era una mica fosc i no ens acabava de convèncer diverses coses així que hem redissenyat el quarto de bany i l'habitació petita, creiem que millorant molt la funcionalitat dels espais esmenats. Per acabar aquest apartament rural, hem posat diverses finestres ala taulada. On hem guanyat molta llum.

a més a més hem canviat la canal de la taulada per poder recollir l'aigua de la pluja que ens servirà per regar.

Finalment, perquè pugueu acabar de gaudir de la vostre escapada amb la vostre famìlia o parella, s'ha arreglat el jardí, crea'n una zona d'olivars an passejar, jugar o simplement gaudir de les vistes.

Esperem que ben aviat vingeu a veure totes les millores i ens aneu comentant el que us agradaria afegíssim a les nostres instal.lacions.

Fins aviat!

14 de marzo de 2019
Compartir en
Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios analizando sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Acepto Más información